A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2015. november 10., kedd

Árva bagolysapka szerető gazdiját keresi

A hideg beálltával elérkezett a mi igazi szezonunk: a cukibbnál cukibb sapkák és más, melengető fonalakból készült holmik ideje. Imádom a nyarat, de titokban mindig várom az őszt és a hűvösen feltámadó szeleket, mert akkor végre elővehetem a legpuhább és legvastagabb fonalakat, hogy olyan holmikat készítsünk belőlük, amik a lelket is melegítik :)

Töretlen népszerűségnek örvend az alvó bagoly sapi, minden második vevőnk ezt kéri tőlünk. De hogy mégse jöjjön szembe az utcán, ezért minden darabot a megrendelő egyedi kérései alapján állítunk össze, minden sapka színe, anyaga és persze minden bagoly lehunyt szeme más és más. 

Most viszont egy elárvult baglyocskát ajánlunk örökbefogadásra. a gazdája az elkészülte után meggondolta magát, így ez a sapi új tulajdonost keres, akit boldoggá tehetne.



A körfogata 45 cm, bár a fazonja nyúlós, kb 3-6 hónapos buksira illik. Ha megtetszett, azonnal elviheted, írj egy emailt a részletekért a vattacukormuvek@gmail.com-ra! Ha többen jelentkeznétek, akkor az érkezési sorrend dönt majd.  :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...