A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2015. november 18., szerda

Bájos kagylómintás sapka fotózásra

Ezt a csodaszép, és aprólékosan kidolgozott sapkát Dóri kivételesen nem megrendelésre készítette, hanem egy ismerősünk újszülöttjének adta ajándékba. 

Mindketten imádjuk a horgolt darabokat valamilyen más anyaggal kiegészíteni, jöhet szinte bármi: fagombok vagy filcrátétek, gyöngyök, strasszok, tüll vagy csipke. 
Ezúttal egy hófehér vékony csipkeszalagból kötött masni teszi még bájosabbá ezt a kis darabot, ami egy pár napos újszülött első fotóin igazán lányos kiegészítő lehet. 

Sok anyuka meséli, hogy bár a fotósok sok kelléket ajánlanak, de mégis szeretnének maguk rendelni és vinni valami egyedit újszülött babájunak fotózására, hogy aztán eltehessék emlékbe - a kicsik olyan hamar felnőnek, és pár éves korukban a profi fotók mellé elővenni az aprócska sapkát sokkal kézzelfoghatóbbá teszi, hogy menniyre pici is volt a babájuk az első napokban. 

Nektek van ilyen emléktárgyatok, amit féltve őriztek a legkorábbi időszakból?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...