A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2015. július 16., csütörtök

Horgolt bébi szandálok apró hercegnőknek

Ebben a nyári forróságban is elő tudunk ám állni fonalból készült újdonságokkal!

A mini hercegnőcskék lábára illő édes horgolt szandálkát elsősorban addig ajánljuk, amig a kicsik még nem tudnak járni. A kis szandik könnyen a babák lábára húzhatók, és a babakocsiból kikandikálva garantáltan ámulatba ejtik majd az összes barátnőt és szembejövő járókelőt :)
A fonal anyaga 100% pamut, ami természetes, kényelmes és strapabíró.



Nemrégiben egy grillezős délutánra voltunk hivatalosak, ahol egy egyéves kislány is ott volt, álomszép, tojáshéj színű, térdig érő csipke kisruhába öltöztetve. Persze mindenki dícsérte, hogy milyen csinos, amire anyukája legyintve csak annyit válaszolt: Most, hogy már állni, járni tanul, mindenhová egyre magabiztosabban felmászik, le kell mondania arról, hogy ezekbe a csudaszép holmikba öltöztesse - jön a maszatos, kitérdelt, szakadt játszósruhák korszaka. :) Amivel semmi baj nincsen, sőt, ez az élet rendje... De abban a drága első évben nem kell szégyellni, hogy igenis jól esik néha finom és szép holmikkal kényeztetni a babánkat :) Megérdemli ő is, és mi is.

Ehhez ajánlom most ezeket a bájos kis szandikat, álmodjátok meg őket bármilyen színben, díszítéssel és méretben, majd pedig írjatok nekünk levelet, hogy elkészíthessük nektek! :)

A szandálka egyébként fotózáshoz is remek kellék lehet, mert egy kiscipővel ellentétben látni engedi az apró is lábujjacskákat is, viszont remekül kiegészít például egy pelust vagy egy kis balettszoknyát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...