A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2011. július 22., péntek

Szolgálati közlemények :)

Augusztus közepén két hétre bezár a Vattacukor Művek. Nem áll le teljesen a termelés, de 10-e és 20.-a között nem fogadok új megrendeléseket valamint nem adok át kész holmit. Tehát ha 20-a könyékén már meg szeretnéd kapni a kiválaszott darabot, akkor még 10.-e előtt rendeld meg (hagyj időt arra is, hogy anyagot, színt és méretet egyeztessünk!). Ha pedig még 10.-e előtt szükséged van valamire, akkor mihamarabb írj, hogy időben elkészíthessem neked.

 ..

Továbbra is a horgolás tölti ki minden szabad percemet az elmúlt napokban is :) De azért arra szakítottam egy kis időt, hogy beszerezzek néhány új mintát egy profi amerikai tervezőtől. Ezeket előbb tesztelni fogom, és csak utána lesznek rendelhetőek, de arra gondoltam, engedek egy kis betekintést a kulisszák mögé, hogy lássátok, mire érdemes várni :)

 Képek: (c) Crochet my love designs / Dusty Geest és Jillian Williams

Nos, hogy tetszenek? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...