A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2015. május 29., péntek

Édes fiú-váró csomag

Judit kisfia hamarosan megérkezik, az ő számára rendelt tőlünk egy három darabból álló kis csomagot.
A picúrt fotózni is fogják a holmikban, de anyukája a hétköznapokban is használni szeretné majd a kis sapkákat, így odafigyeltünk arra, hogy strapabíró és kényelmes anyagokat használjunk, és ügyesen úgy méretezzük a holmikat, hogy könnyen nyúljanak - így kis szerencsével még ősszel is jók lesznek a babára, amikor beköszönt majd a valódi sapka-szezon.

Judit választása nagyon kedves darabokra esett: egy kék színátmenetes törpesipkát kért, aminek hooooosszú csúcsos végén nagy pompom csücsül. Szeretem ezt a vagány, fiús árnyalatú, puha fonalat, ami nagyon érdekes színt ad a sapinak, és biztos vagyok benne, hogy a fotókon is jól fog mutatni:


Judit másodikként egy kismedve sapkát kért. A fotóhoz képest annyit még postázás előtt módosítottunk rajta, hogy a fülecskéket díszítő masnit kis pompomokra cseréltük, amik apró cseresznyepárokként lógnak a sapin. Mindig örülök, amikor egy-egy megrendelésben ilyen részleteket a vevő igényeire tudunk szabni, és végeredménybe belekerülhet az ő ízlésük, egyedi elképzeléseik, ezzel válnak a sapki igazán személyes holmikká. 


A végére hagytam a kedvenc darabomat a csomagból: egy újabb álmodó bagoly sapit. A csőre ezúttal élénkebb színű fonalból készült, ami picit még csillog is, a sapka alapja pedig finom 100%-os pamut. A megkötőkkel ez a sapka egyébként egy nagyon praktikus darab is, az újszülöt fotókon pedig, mondanom sem kell, ennivaló édes képek készülhetnek vele.



Nektek melyik a kedvencetek a három közül? :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...