A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2012. március 19., hétfő

Okos kezdőcsomag induló karrierhez

{egy kis személyes off-topic: januártól nagy változás állt be az életünkben, a kislányom bölcsis lett, én pedig visszajöttem dolgozni. Tovább nehezítette a helyzetünket egy nagyon komoly betegség, ami hosszabb kórházi ellátást igényelt, úgyhogy mindketten beköltöztünk a Bethesdába... így az amúgy is kevés szabadidőm még tovább csökkent. A kórházban (higiéniai okok miatt) egyáltalán nem horgoltam, de lassan kezdem magam utolérni a teendőkkel, rendelésekkel. Emiatt a blogot is eléggé elhanyagoltam, minden szabad percemben horgoltam vagy a lányomat babusgattam :) }

De ahogy lassan körülöttünk is helyreáll a rend, ide is visszatér az élet :) Kezdetnek mutatok nektek egy befejezett megrendelést.
Adrienn rendelt tőlem egy kisebb csomagot, amit nagyon okosan válogatott össze. Minden babafotósnak, aki még vállalkozásának felépítésén dolgozik, éredemes megfontolni ezeket a szempontokat.



Adrienn kért egy uniszex színű (jelen esetben élénkzöld) mackósapkát, amire harmoizáló színű szaténszalagokat tettem, mert az ördög mindig a részletekben lakik :) Ezt kiegészítette egy 2-in-1 darabbal: a bézs színű masni hordható fejpántként vagy csokonyakkendőként is. Megintcsak uniszex szín, variálható funkció, és egy kis plusz az egyszerű fotókhoz. A haramdik holmi, amit válaszott, egy nagy rózsaszín virág volt, állítható méretű fejpánttal. Ezzel a bátrabb ízlésű anyukák igényeit is ki fogja tudni szolgálni! :) Lett tehát egy jól kombinálható és sokféle módon felhasználható kezdőcsomagja, ami aztán élesben is jól vizsgázott, a kész képek tanusága szerint :)

 Sári, 5 és fél hónapos

Erik, 3 hónapos


Következő lépésként még kiegészíthető lesz a kelléktára egy pelussal és egy gubóval vagy takaróval, és minden együtt lesz ahhoz, hogy bájos képekkel örvendeztesse meg a pécsi kismamákat :) Csak így tovább Adrienn! :)

Babás képek (c):Barátiné Takács Adrienn, http://adriennfoto.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...