A Vattacukor Művekben

Horgolt holmikat gyártanak szorgos kezeim, elsősorban újszülött- és babafotózáshoz szükséges kellékeket, babáknak való különleges és egyedi ruhácskákat, kiegészítőket. Nézelődj, álmodozz, böngéssz nálam bátran, térj vissza gyakran... :)

BG

2012. január 3., kedd

Óév

Nagyon nagy volt a csend manapság a Vattacukor Művek körül - mondanom sem kell, hogy nem véletlenül.

Az első oka ennek az volt, hogy dolgoztam :) annyi megrendelés érkezett decemberre, hogy alig győztem, sőt, aki későn kapott észbe, azt már vissza is kellett már utasítanom... amit nagyon nehéz szívvel tettem meg, de egyszerűen muszáj volt.
Ezt a helyzetet tovább bonyolította, hogy a sok munkát és a szokatlan terhelést a kezem sem bírta, és tiltakozni kezdett. Szerencsére már minden rendben van velem, de hosszú hetekig tartott, amíg teljesen helyrejöttem. Ezt a sorstól jött figyelmeztetésként látom: lassítsak, és keressek megoldást a váratlan kereslet okozta helyzetre ahelyett, hogy a végsőkig hajszolom magam tűzoltás közben :)
Ez pedig a harmadik dolog, ami leköt mostanában, még a blogot is hanyagolom miatta: elhatároztam, hogy keresek egy partnert magam mellé, hogy ezentúl együtt vigyük sikerre a Vattacukor Műveket, együtt még több kérést teljesítsünk, és senkit se kelljen ezentúl visszautasítanunk.
A kiválasztás még folyik, meglepetésemre nagyon sokan jelentkeztek, hogy szeretnének a Vattacukor Művekkel együttdolgozni, de remélhetőleg nem sokára bemutathatom majd itt is az új "jobbkezemet" :)

Addig pedig a Vattacukor Művek 2011-es legjobb darabjainak gyűjteményével kívánok mindenkinek Boldog Új Évet (kattintásra nő)




Én egy nagyon mozgalmas Óévet tudok a hátam mögött, és remélem, hogy a következő még ennél is izgalmasabb lesz! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...